7.6.2014

Helppo tapa hyödyntää ylijäänyt mousse



Välillä hyydykekakkuja tehdessä hyydykemassaa saattaa jäädä yli enemmänkin kuin puoli kauhallista. Tällaisia tilanteita varten pidän varalla joko silikonista leivosmuottilevyä tai kirkkaita muovisia pikkukuppeja.
Mikäli massaa jää yli, kaadan massan joko leivosmuottiin tai muovikuppiin ja saan siitä itselleni koemaistiaispalan tai useamman.

Riippuen massasta, lisään siihen myöhemmin pohjan tai vain koristelen ja tarjoan jälkiruokana aterian päälle.





Nämä muovikupit on ostettu puolisen vuotta takaperin Clas Ohlsonilta. En tiedä varmaksi, mutta kai niitä vieläkin on valikoimissa. Pitäisi käydä tarkistamassa ja ostaa paketillinen lisää, jos niitä vielä on.

Kupin sisällä on kolmen suklaan moussekakun ylijäämämassoista kasattu jälkiruoka-annos. Varsinaisen kakun vien huomenna viemisiksi lautapelailuun.

. . .

Ei kommentteja: