1.7.2014

Monitoimikone vihdoin ja viimein!

Nyt minulla on viimeinkin monitoimikone. Hankin eilen Mustan Pörssin plussakorttialella itselleni Kenwood KM335 Chef Classic-laitoksen, jonka mukana tulivat sekä blenderi että lihamylly.
Mainitsin aiemmin tässä viestissä siitä, kuinka himoitsisin itselleni nimenomaan Hobartin konetta. Hobart on edelleen haaveissani, mutta niitä ei oikein ole tarjolla yksityishenkilöille ja niiden hintakin on oman budjettini kannalta aivan liian suuri vielä pitkään ja pitkään.

Päädyin ostamaan Kenwoodin lähinnä siksi, että meillä on työpaikalla samanlainen "pikkukoneena" niitä tarpeita varten, kun isommat koneet ovat liian suuria. Olen saanut siitä aika hyvän kuvan helppokäyttöisenä ja asiansa ajavana laitteena. Ja kestävänä myös, sillä jos se työpaikkani Kenwood on kestänyt sitä rääkkäystään jo muutaman vuoden väsymättä, kestää tuo omakin laitteeni vähän siistimpää kotikäyttöä takuulla. Saan myös laittaa kymmenen vuotta vanhan vatkaimeni osa-aikaeläkkeelle.

Mutta nyt on laite purettu paketistaan lisäosia lukuunottamatta ja tyytyväisenä hykertelen, kun viimein sellaisen omistan. Tällä viikolla pääsenkin sitä käyttämään kunnolla, kun tyttären syntymäpäiväjuhlat ovat viikonloppuna ja niitä varten täytyy leipoa kakusta lähtien kaikenlaista.

. . .

Ei kommentteja: