5.9.2014

Muuton jälkitohinoissa (ja töissä)Huh ja puh. Muuttaminen on rankkaa puuhaa.
Voiton puolella kuitenkin ollaan jo, vaikka vasta viikko on kulunut. Olen ollut super ja kasannut kaikki hyllyt ja purkanut yli kolme neljännestä laatikoista paikoilleen. Ihan kaikkea en voi vielä ottaa laatikoista, sillä esimerkiksi taulujen paikoilleenlaitto on sitten oma projektinsa vasta myöhemmin. Täytyy vähän katsella ensin, että miten asiat alkavat sujua ja mikä näyttäisi hyvältä missäkin.

Uuden keittokomeron kanssa on vielä vähän hakemista, kuten aina kaiken uuden kanssa on. Kunhan saan lisää käyttökokemusta, asiat alkavat rullaamaan paremmin.
En ole vielä uskaltautunut testaamaan uunia, vaikka vähän sitä varten hankin muutaman paketin halpaa Putin-voita. Ensi viikolla olisi tarkoitus vääntää vino pino macaronleivoksia, joten sitä ennen uuni on korkattava.

Uuden keittiönnurkan tuotoksia odotellessa voitte katsella kuvaa mansikkakakuista, jotka pohjasin ja koristelin tänään töissä. Kakut olivat ihan normaaleja mansikkatäytekakkuja; välissä hilloa ja mansikkakermaa. Ne menivät muutaman limejuustokakun kanssa rippijuhlien tarjottaviksi.

Mutta nyt jatkan tavaranpurkuprojektiani, jotta siitä saisin valmistakin jossain vaiheessa. Siivousmusiikki soimaan ja laatikoiden kimppuun. 

. . . 

Ei kommentteja: