7.1.2015

Pinterest ja Facebook here I come!

Uujea! Päätin, että nyt on aika minunkin siirtyä moterniin mualimahan ja kertoa, että joo, on mulla Pinterest ja joo, paha kakku löytyy nyt myös Facebookista.
Huh! Ei siinä suotta mennyt kuin kauan, mutta jälkijuna menee eteenpäin sekin, vaikkakin hitaasti.

Paha Kakun facebook-sivut (linkki tässä) ovat vielä työn alla, kun koitan opetella kaikkia uusia namiskoita ja uppailla sisältöä sinne, ettei olisi ihan paljas ja tyhjä.
Koittakaa siis kestää pieni hetki ja käykää vilkaisemassa välillä, miten homma edistyy. Saa jakaa ja saa tykätä, en tykkää siitä kyttyrää.

Toinen paikka, jossa olen jo hetken ennättänyt pyöriä häntääni jahdaten on Pinterest. Paha Kakun Pinterest-profiilin löydät tästä tai sitten sivupalkin widgetin kautta. Sinne pinnaan muun muassa ideoita uusiin tuotteisiin ja leivonnaisiin sekä muuta yleistä inspiraatiota. Löytyypä muutama tyttöilevä käsityöjuttu tai muukin, mutta ehkei se haittaa ketään. Kurkatkaa ihmeessä sinnekin!

Mutta tällaisia kuulumisia tällä kertaa. :)Oh yeah! Now even I'm on the social media bandwagon (slowly but surely) and the blog (and me) can be found via Pinterest and Facebook.

The blog's facebook page (link) is so new that I haven't had time to learn what's what yet. There'll be some more content soon, as I try to learn how to use the monster also known  as facebook. :)

My Pinterest (link) is where I'll pin all sorts of interesting and inspirational things besides, cakes, cookies, desserts and food. Check it out, too!

. . .

Ei kommentteja: