9.1.2015

Pipariset paikkakortit ja Fazerin sponsoripalkintoTänään kolahti postiluukusta paketinsaapumisilmoitus, jossa komeili lähettäjän kohdalla Fazer. Täytyy sanoa, että vatsanpohjassa sykähdytti mukavasti ja olin kuin pikkulapsi jouluaattona, kun paketin postista saatuani kipitin kotiin sitä avaamaan.

Ennen kuin alan kertomaan paketin sisältämistä ihanuuksista, selitän vielä, kuinka sen sain.
Olen jäsenenä Leivontafoorumilla, jossa osallistuin joulukuussa "Piparinen koriste"-aiheiseen leivontahaasteeseen. Valmistin haasteeseen piparisia paikkakortteja, joiden kasausohjeistusta kirjasin ylös myös tänne blogiin. Sijoituin äänestyksessä toiselle sijalle. Leivontafoorumin haasteita sponsoroi viime vuonna muun muassa Fazer, jonka sponsoroima Suklaisen Keittiön tuotepalkinto osui kohdalleni haastesijoitukseni ansiosta.

Mutta se paketti!
Avasin sen ja suunnilleen kiljahdin riemusta, kun näin mitä sisältä paljastui.
Paketissa oli viisi erilaista pussia Fazerin karkkirouheita (marianne, turkinpippuri, wienernougat, taloussuklaa ja tutti frutti), Finlaysonin kaunis sininen astiapyyhe, nuolija, viisi levyä Fazerin leivontasuklaita (tumma 44%, tumma 70%, tumma vadelmasuklaa, valkoinen sitruunasuklaa ja perusvalkoinen), pieni reseptivihkonen ja iso paketillinen tummaa kaakaojauhetta.

Kiitos Fazerille ihanasta sponsoripalkinnosta ja Leivontafoorumin vetäjille hauskasta haasteesta, sekä tietenkin iso kiitos myös teille, jotka äänestitte paikkakorttejani palkintosijalle!

Nyt enää vain miettimään, mihin kaikkeen hauskaan voisin näitä mahtavia tuotteita käyttää.

. . .Voitin tuotteet reilusta kisasta. Viestiä ei ole suoraan sponsoroitu, mutta mutkan kautta tavallaan kyllä. Esittämäni mielipiteet ovat omiani.

Ei kommentteja: