23.10.2015

Viini, ruoka ja hyvä elämä-messut 22.10.-25.10.2015

Mistä aloittaa? On niin paljon kaikkea kerrottavaa.
Kävin eilen Viini, ruoka ja hyvä elämä-messuilla Helsingin Messukeskuksessa.
Tässä oman messupäiväni parhaat palat ja mielenkiintoisimmat näytteilleasettajat satunnaisessa järjestyksessä.

Forsman Tea (osasto: 5m2) on tuttuun tapaan taas messuilla mukana. Myynnissä on laaja valikoima erilaisia makuja. Tykkään itse joistakin heidän perusmakuisista teelaaduistaan, kuten lapsang souchongista. Tällä kertaa tosin tyydyin vain ihastelemaan suoria teepakettien rivistöjä.
Parmesaania ja salamia on myynnissä monessa eri paikkaa. Messutarjoukset ovat myös aika hyvät, joten jos parmesaanin hankintaa on pohtinut, nyt voi olla hyvä hetki täydentää varastoja.
Decanterin osastolla (5r21) ihastelin Peugeotin pippurimyllyjä. Haluaisin itselleni sellaisen kohtuukokoisen mallin mustana, punaisena tai valkoisena.

Unelmakakut.fillä on oma messuosastonsa myös, mutten valitettavasti muistanut ottaa osaston numeroa ylös. Leivontatarvikkeita on hurjat valikoimat, joten innostuneen kannattaa käydä tutkaamassa valikoimat ja mahdolliset tarjoukset.
Nämä juustot. Voi että nämä juustot! Kyseessä on siis Saaremaa Piimatööstus-osastolla (4d61) myynnissä olleet aurinkokuivatulla tomaatilla maustetut juustokuutiot virolaiselta Saaremaa-juustolalta. Mielettömän hyviä. Ja ainakin torstaina pussin sai mukaansa eurolla, joten käykää ehdottomasti maistelemassa vähintään! Mukana oli muitakin makuja.
St. Dalfour on juuri hetki sitten lanseerannut markkinoille uuden hillomaun: kastanjan! Sitä ei valitettavasti voinut ostaa messuilta mukaan, mutta maistella sitä sai. Hyvää kuin mikä!
Leivonnaisten ystävillekin on messuilla jotain. Tässä Paindelicen myyntitiskiä. Ja Psssst! Macaronejakin siellä oli!
Näitä suklaalevyjä jaksan aina ihastella. Ne ovat paitsi kauniita, myös makoisia. Levyt löytyvät Chocosiksen osastolta 4d60.


CS Delin osastolla 4f60 löytyi teetä, mausteita ja ihania maustettuja manteleita.

Näitä tuotteita odotinkin pääseväni maistamaan. Pirjon Pakarin osastolla 4c51 löytyy myös Hannun Gluteenittomia tuotteita. Erinomaisia! Nuo hapannapit varsinkin olivat maistiaisen perusteella mahtavan hyviä.
Eksyin myös Arctic Chocin osastolle (4f45). Suklaavalikoimat olivat taas mukavat ja pakkohan sieltä oli ostaa muutama konvehti mukaan. Arctic Chocin suklaat ovat tosiaan käsinvalmistettuja ja täysin luomua (ja lisäksi ihan älyttömän hyviä), niin kannattaa maistaa ainakin yhden konvehdin verran. Ja sitten ostaa lajitelma mukaan. :D
Kotiin tuliaisiksi tarttui kolme Arctic Chocin konvehtia (vasemmalta alkaen: vadelma-mustaherukka, pistaasi ja gini-katajanmarja).

Lisäksi vein viemisinä kylään lahjaksi pullollisen Ritvan Herkun (osasto 4d51) Tervalööki-kastiketta. Maistoin sitä messuilla ja oi se on hyvää.

Messut olivat onnistuneet. Niin onnistuneet, että menen sinne tänään uudestaan ja katson, josko löytäisin vielä jotain uutta.

Suosittelen käymään, mikäli messut yhtään kiinnostavat! Samalla lipulla tosiaan pääsee myös Helsingin kirjamessuille, jonne on kiva suunnata, kunhan maha on ensin täynnä juustomaistiaisia ja ostoskassi natisee salamitankojen ja teepakettien painosta. 

Hyviä messuiluja!

. . .


Sain Viini, ruoka ja hyvä elämä-tapahtumaan bloggaajapassin, eli tapahtuman pituisen pääsylipun. Kaikki mielipiteet ovat omiani.

Ei kommentteja: