15.11.2015

A New Food Magazine by LidlLidl-kauppaketju lanseerasi uuden ruokalehden nimeltä 'Liedellä' aiemmin tällä viikolla. Kyseessä on ketjun Suomen-haaran oma julkaisu, jonka on tarkoitus olla tarjolla kaikissa Lidl-myymälöissä asiakkaille veloituksetta.
Lehteä on suunniteltu julkaistavan neljästi vuodessa. Reseptien ja tuotesuositusten lisäksi lehdessä nostetaan myös esille tavarantoimittajia ja -tuottajia sekä annetaan vaikka tietoiskuja erilaisista kauden raaka-aineista.

 Liedellä-lehti vaikuttaa ainakin ensinumeronsa perusteella olevan aidosti laadukas ja kuluttajaa hyödyttävä. Kuvat ovat silmiähivelevän kauniita, reseptit huolella toteutettuja ja sisältö monipuolinen. Tuotesuositukset on aseteltu artikkeleiden ja reseptien lomaan kohtuudella ja lehteä lukiessa ne eivät hypi nenälle. Liedellä-lehti on siis melkolailla kuten mikä tahansa muukin ruokajulkaisu. Yhtä laadukas ja visuaalisesti vetoava, mutta vain kauppaketjun julkaisema ja asiakkaille ilmainen.
Sanoisin, että aika mainio diili siis.

Seuraavan kerran, kun kurvaatte lähi-Lidlinne kautta, napatkaa matkaanne Liedellä-lehti luettavaksi.
Lidl has just launched a new food magazine called 'Liedellä' (on the stove). If you didn't know, Lidl is a European grocerystore chain that has spread to many different countries, including Finland.
Liedellä is a good quality publication with pretty pictures, great-sounding recipes, some product placement and informative articles.

The magazine is going to be distributed through the chain's own stores and it's going to be free of charge as well.
It's a sweet deal!
Unfortunately only in finnish and distributed only in Finland. But I understand some other countries with Lidl have these same kinds of magazines. A great idea. In my opinion there can never be too many food magazines in the world.
. . .

Sain kutsun lehden lanseeraustilaisuuteen. Kaikki mielipiteet ovat omiani.
I got invited to the launch of this magazine. All opinions are my own.

. . .

Ei kommentteja: