26.11.2015

Pikkujouluarvonnan voittaja ja pohdintaa tulevastaEnnen voittajan julkistamista tahdon kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita ja antaa teille virtuaalihalauksen.
On ollut mahtavaa lukea sisältöehdotuksianne ja palautetta blogista. Laitoin kaiken korvan taakse!


Oli erityisen mukavaa huomata, että suunta, johon olen blogia viime kuukausina luotsannut, on ollut monelle mieluinen. Myönnän, että parin viime kuukauden aikana ilmestyneiden gluteenittomien reseptien paljouden takana on suurelta osin ollut olosuhteiden pakko, kun olen itse joutunut gluteenia välttelemään, mutta hyvä, jos ohjeet ovat olleet teillekin hyödyllisiä.

Tämä vatsaselkkaukseni aikaansaama muutos omassa ruokavaliossani näkyy toki blogissa reseptien painotuksissa, mutta eniten mylläystä on tapahtunut oman pääkoppani sisällä. Entisenä kaikkiruokailijana on ollut väliin haastavaakin sopeutua siihen, että nyt niin monet asiat ovat minulta kiellettyjä. Onneksi suurin osa vain väliaikaisesti ja saan varmasti melkein kaikki kiellettyjen ruoka-aineiden listalla olevat takaisin sallittuihin, kunhan vain ensin ennätän testata ne lävitse mahdollisten oireiden varalta (sallittuihin ovat palanneet jo laktoosi, sienet, herneet ja pavut(!), maapähkinä ja lupaavilta näyttävien tulosten perusteella kohta varmaan myös soija).


Tämä sisäinen myrskytys on saanut minut pohtimaan entistä enemmän myös tämän blogin suuntaviivoja ja kehitystä.
Kuten eräs vanha opiskelutoverini tapasi todeta: "Täytyy hämmentää, ettei pala pohjaan!". Paitsi että se tarkoittaa kanssaihmisten konkreettista hämmentämistä eriskummallisila tempauksilla ja arjen mundaanin mutapohjan ruoppausta, se on myös viittaus siihen, että asiat täytyy pitää liikkeessä, mikäli ei tahdo yhtäkkiä huomata olevansa tylsä, loppuunpalanut ja elämäänsä tyytymätön. Elämä täytyy pitää mielenkiintoisena.

Onneksi bloggaaminen tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, haasteita ja tilaa kehitykselle, kunhan sitä vain osaa itse itselleen järjestää ja tavoitella.
Tästä kaikesta pohtimastani inspiroituneena päätin, että on aika pistää pystyyn ihan oikea lukijatutkimus. Tämän arvonnan osallistumiskommentit vähän jo sitä aihetta petasivat, mutta joulukuun aikana julkaisen blogin yläpalkkiin oman sivun tutkimukselle, johon tottakai toivon mahdollisimman monen teistä osallistuvan. Teidän korvaamattoman apunne avulla saan jäsenneltyä päässäni kihisevät ideat parempaan ruotuun ja tuotettua vastakin sisältöä, jonka toivon olevan hyödyksi monelle.
Pitäkää siis silmällä sitä yläpalkkia! Ja ei huolta, kerron kyllä sitten vielä erikseen, kun lukijatutkimuksen julkaisen.Mutta nyt tätä enempää jaarittelematta siirrymme pikkujouluarvonnan voittajan julkistamiseen.


Osallistujia oli enemmän kuin uskalsin toivoa, mikä on aivan mahtavaa.
Onneksi minun ei itseni tarvinnut valita voittajaa, vaan sen teki puolestani satunnaisnumerogeneraattori a.k.a. random.org.

Voittajaksi valikoitui numero 21, mikä tarkoittaa ekasta kommentista alaspäin laskiessa:
Onneksi olkoon!

Olen sinuun yhteydessä myös sähköpostitse.

Kiitos tuhannesti kaikille osallistujille!

. . .

Ei kommentteja: