13.1.2016

Haastattelussa Helsinki Wildfoods

Kuva: Helsinki Wildfoods


Tänään haluan jakaa kanssanne mielenkiintoisen uuden yrityksen, johon törmäsin Viini, Ruoka ja Hyvä Elämä-messuilla. 
Maistelin siellä heidän ihanaa nokkospestoaan ja oli pakko ottaa paremmin selvää tästä uudesta ja mielenkiintoisesta firmasta.
Otin yhteyttä Helsinki Wildfoodsiin ja ilokseni he ennättivät vastata muutamaan kysymykseeni.
Tässä siis hieman haastattelunpätkää:-Kertokaa hieman yrityksestänne. Mistä ajatus oman yrityksen perustamiseen lähti?

Helsinki Wildfoods on hyvinvointiviestintää ja -elämyksiä tarjoavan Onnenrumpu Oy:n brändi. Yritys perustettiin vuonna 2014, koska hinku tehdä juuri sitä omaa juttua kasvoi liian suureksi. Idea Helsinki Wildfoods -brändiin lähti viime kesänä, kun järjestimme villiyrttiretkiä Helsingin lähimetsiin. Tarjoilimme retkeläisille villiyrttipestoa, -öljyä ja -suolaa tuoreen leivän kera. Palaute oli niin innostavaa, että päätimme ryhtyä tekemään elintarvikkeita päivittäistavarakauppoihin. Yritykseemme tuli kesällä myös kolme uutta osakasta, joten villiruokavallankumous lähti käyntiin!


-Mikä tekee tuotteistanne ainutlaatuisia?

Tuotteemme sopivat niin maustehyllyyn kuin superfood-hyllyyn. Tuotteidemme reseptit ovat aina julkisia, koska haluamme innostaa ihmisiä lähtemään seikkailemaan luontoon ja tekemään myös itse villiruokatuotteita. Luonnon antimista on helppo villiintyä, koska ne ovat kaikille saatavilla ja ilmaisia.


-Millaisia tuotteita teillä on valikoimissanne?

Tällä hetkellä valikoimistamme löytyy hienoa nokkosyrttisuolaa, nokkoskristallisuolaa myllyssä, koivusokeria, marja-aronia rouhetta koivusokerilla, nokkosrouhetta, marja-aroniamehua ja marja-aroniaglögiä.


-Mistä tuotteitanne voi ostaa?

Tuotteitamme voi ostaa Ruoholahden Citymarketista, Erottajan K-marketista, Lauttasaaren K-market Herkkulautasta ja verkkokaupastamme. Lisää myyntipaikkoja on tulossa koko ajan.Kuva: Helsinki Wildfoods-Kenelle tuotteenne sopivat?

Tuotteemme sopivat ihan jokaiselle. Maukkaista Helsinki Wildfoods -tuotteista ovat innostuneet sekä vegaanit, luolamiesruokailijat, gourmetruokaa rakastavat, raakaruokailijat että kotiruuan kannattajatkin.


-Onko teille tulossa lähiaikoina uutuuksia valikoimiinne?

Tuoteperheeseemme tulee keväällä ainakin koivunmahlatuotteita. Olemme innokkaita tuotekehittelijöitä ja välillä pitää jopa hillitä ideoiden villiä lentoa.


-Onko teillä kivaa reseptiä, jonka haluaisitte jakaa Paha Kakku-blogin lukijoiden kanssa?

Haluamme jakaa blogin lukijoille nokkospestomme reseptin, jossa on käytetty nokkosyrttisuolaamme. Pesto niitti mainetta Viini, Ruoka ja Hyvä elämä -messuilla ja siksi etsimme pestolle myös valmistajaa.
(löytyy meidän nettisivuilta)
Kuva: Helsinki Wildfoods

Helsinki Wildfoodsilla on tulossa myös myöhemmin keväällä villiyrttityöpajoja, joissa jalkaudutaan luontoon etsimään erilaisia syötäviä kasveja.

. . .

Ei kommentteja: