2.1.2016

The most popular posts of 2015



Tilastoja selaillessani huomasin, että tietyt postaukset ovat vetäneet itselleen enemmän lukukertoja kuin toiset. Se on ihan luonnollista jakoa. Ajattelin kuitenkin vilauttaa teillekin kuriositeettina, mitkä reseptit ja muut jutut ovat olleet suosituimpia.

. . .

While checking some statistics I noticed that certain posts have drawn lots of readers to themselves. It's perfectly natural and should be so. I thought that you also might find it interesting enough to learn what have been my most popular posts of 2015.

. . .




Kolmen erilaisen suklaatryffelimassan reseptit ovat olleet suosittuja.

The recipes fo three different chocolate truffles (in finnish only) have been popular.





Kirjoittamani Vinkkejä Leiväntekoon-sarja on ollut myös suosittu. Löydät koko sarjan Vinkkejä Leivontaan-sivulta tai linkattuina jokaisen sarjan osan loppuun.
Eniten katsontakertoja ovat saaneet tietoiskut hiivasta, taikinanteosta, taikinalevosta ja ylöslyönnistä ja nostatuksesta. Kaikkein suosituin on ollut juttu leivän paistamisesta.

In the beginning of the year I wrote an article series about breadmaking that has been receiving lots of hits.


. . .

Ilmeisesti ylimääräisistä puuroista tehtyjen teeleipienkin ohjetta kaipaillaan kovasti, sillä resepti on ollut yksi viime vuoden suosituimmista.

. . .




Merirosvolaivakakku ja riisimuromassan resepti ovat olleet katsonnan kohteena.

Another popular post has been the pirate ship cake I made along with the rice krispie treat-recipe.




Olette tykänneet myös gluteenittomista, kananmunattomista korvapuusteistakin. 

You have also enjoyed my gluten- and egg-free cinnamon rolls-recipe (in finnish).




Klassikkoleivonnaiset pääsivät myös listalle gluteenittomien mokkabebejen muodossa.

My gluten-free mocha-flavoured bebe-pastries also made the list.




Kirja-arvostelussa oli maaliskuun lopulla teos Rakkaudella Äiti / Med Kärlek Mamma, jonka arvoin myöhemmin eteenpäin.




Hyppäsin vegaanisen leivonnan ihmeelliseen maailmaan kikherneiden säilöntäliemestä valmistetulla marengilla. Se on kuin taikaa, sillä se toimii, vaikkei ensipohdinnalta arvaisi!

I jumped the vegan meringue bandwagon and tried my hand at the chickpea brine meringue. It worked like a dream!




Tämä leipäresepti on ollut koko vuoden suosituin juttu. Gluteeniton paahtoleipä ilmeisesti iskee.

This bread recipe has been the most popular post of the year. Gluten-free soft sandwich bread is the thing.

. . .

Hyville sijoituksille kirivät myös vinkit gluteenittomien tuotteiden hankintaan ja listaus 12 yleisimmästä hygieniamokasta kotikeittiöissä.

. . .



Ja tähän loppuun valikoin vielä kolme omaa suosikkiani kuluneen vuoden kirjoituksista:

And here are my three favourite posts of the year:




Munattomat macaronleivokset.

Egg-free macarons (in finnish only).




Neljällä säikeellä letitetty pullapitko.

A braided bun. Recipe in finnish but thorough pictorial instructions.




Ja kahden aineksen jäätelö. Rakastan jäätelöä.

I just love ice cream. Here's the recipe for a two-ingredient ice cream.

. . .



Iloista vuotta 2016! / Have a happy 2016!

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Todella hieno tuo merirosvolaivakakku. Hyvää uutta vuotta! :)
T: Serkusten suklaaunelma blogi

Paha Kakku kirjoitti...

@Roosa: Kiitos kovasti! Ja mainiota uutta vuotta myös sinulle. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sullekin!
Kivoja postauksia sulla ollut pitkin vuotta. Iloa ja inspiraatiota myös tälle vuodelle.
t. Nelliina

Paha Kakku kirjoitti...

@Nelliina: Kiva, että olet sitä mieltä. Ja kiitos! :)