10.2.2016

Leivontabloggaajat kaikki mukaan!
Sain vähän aikaa takaperin kutsun mielenkiintoiseen tapahtumaan nimeltä What's cooking Helsinki.
Kyseessä on laatuaan ensimmäinen ruoka- ja leivontabloggaajille tarkoitettu ilmainen päivätapahtuma Helsingin Teurastamolla ja se järjestetään 9.4.2016 klo 09-17

Tapahtuma on avoin kaikille ruoka- ja leivontabloggaajille. Jotta kutsu saavuttaisi mahdollisimman monet, autan osaltani ja levitän sanaa.

What's cooking Helsinki pitää sisällään bloggaajille tarkoitetun aamuseminaarin, kokkausnäytöksiä ja työpajoja. Päivä päättyy yhteiseen illalliseen.
Tapahtuma on avoin myös yleisölle, mutta osa ohjelmasta on suunnattu vain bloggaajille ja vaatii etukäteisilmoittautumisen.

Näytöskeittiövuorot ovat avoinna kaikille blogin koosta ja suosiosta riippumatta. Näytöspaikkoja on 16, joten ne arvotaan halukkaiden kesken. Mikäli hingut mukaan näyttämään taitojasi yleisön edessä, ehdit vielä ilmoittautua mukaan paikka-arvontaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä näytöskeittiöajalle on 15.2. ja paikat arvotaan heti 16.2. halukkaiden joukosta. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä!

Aamuseminaariin ja työpajoihin on aikaa ilmoittautua 15.3. saakka.

Päivän päättävä illallinen nautitaan Kellohallissa. Illallisen menu ja illalliskortin hintatiedot julkaistaan tapahtuman sivuilla myöhemmin keväällä.


Ilmoittauduin itse heti samantien mukaan ja kannustan teitä muitakin osallistumaan, oli blogia tai ei. 
Olisi ihanaa tavata teitä siellä ja vaihtaa ajatuksia.


What's cooking helsinki löytyy myös somesta:Toivottavasti tavataan Teurastamolla!

. . .


Ei kommentteja: