9.9.2016

Missä pentu? Täällähän se!Huhhuh. Aikamoista.

Nuo summaavat aika mainiosti tämän vuoden fiilikset ja meiningin.
Keneltäkään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta totaalinen blogihiljaisuuteni. Siihen on useita syitä. Painavin kaikista on pitkä depressiojakso, joka valitettavasti painoi mielen ja kehon niin matalaksi, etten löytänyt itsestäni leipomisen iloa tai intoa luoda.
Koko kesäkausi meni ohitse niin, että leivoin käytännössä yhden kerran.

Tein itseni kanssa sopimuksen, että en ota stressiä tai paineita tästä blogista tai mistäkään muusta vapaa-ajan leivontahulinasta, sillä näiden on tarkoitus kummuta ilosta, innosta ja inspiraatiosta. Tästä blogista saan sitä virtaa, tämän ei ole tarkoitus viedä sitä pois.

Voin kuitenkin nyt iloisemmin mielin kertoa teille, että vointini on kohentunut nyt, kun pääsin eroon niin sanotusta myrkyn lähteestä.
Olen löytänyt taas ilon, innon ja inspiraation ja se tuntuu uskomattoman mukavalta. Vähin erin tuntuu taas siltä, että olisi kiva kokeilla sellaista reseptiä tai tällaista tekniikkaa. Hitaasti, mutta varmasti.

Positiivista tässä kaikessa on ollut se, että koko ajan ajatus on ollut jatkaa kirjoittamista ja reseptien laadintaa, kunhan olosuhteet ovat taas suosiolliset. Olen parantelutauollani saanut muutamia ideoita blogiin liittyen ja nyt alkaa jo kutkuttaa mielessä niiden toteuttaminen. 

Tuntuu hyvältä olla täällä taas.

. . .

4 kommenttia:

Amanda kirjoitti...

Olen täysillä fiiliksessä mukana mitä ikinä päätätkään tehdä! Olen todella iloinen voidessani toivottaa: Tervetuloa takaisin <3

Paha Kakku kirjoitti...

@Amanda: Kiitos <3

Kaura kirjoitti...

Hyvää syksyä sinulle, ja kiva kun palasit! :)

Paha Kakku kirjoitti...

@Kaura: Kiitos! Sinullekin mainiota syksyä. :)