tag:blogger.com,1999:blog-70613142569369974102024-03-13T00:53:25.235+02:00paha kakkuPaha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comBlogger234125tag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-17661104633951315812016-09-29T11:40:00.000+03:002016-09-29T11:40:39.939+03:00Gluteenittomat pillow cookiet
Ennen "kesätaukoa" luonnoskansioon oli ennättänyt kertyä joitakin julkaisemattomia reseptejä. Päätin, että nyt voisi olla hyvä alkaa sitäkin puolta vähän purkamaan ja laittaa ohjeet jakoon, kuten aikomus oli.
Tällä hetkellä on yllättävän ok olo. Olen saanut aktivoitua itseäni sopivasti. Keskittymiskykyni vain on ihan nollassa, niin meinaan heittää sormeni viiteen soppaan kerrallaan tai Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-75512669409296972632016-09-23T13:25:00.005+03:002018-01-15T12:37:07.086+02:00Mokka-suklaamousseleivokset
www.pahakakkubakery.fi
Noniin! Radiohiljaisuus päättyi ja pitkästä aikaa reseptiä kehiin.
Sain idean tähän leivokseen jo alkuvuodesta, mutta nyt vasta sain aikaan valmistaa sen.
Tämä oli tällainen tekniikkakokeiluleivonnainen, mutta se onnistui sen verran kivasti, että jaan nyt tässä ohjeen teille muillekin.
Vaikka tässä ohje nyt kertoo, miten valmistaa näistä Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-88261313434873218562016-04-17T10:22:00.000+03:002018-03-22T10:47:44.388+02:00Vegaaninen vadelma-suklaamoussekakku
www.pahakakkubakery.fi
Iltavuoroviikon jälkeen on tehnyt hyvää vähän levätä. Tänään vielä saa pitää ketaroita oikosenaan ja huomenna sitten taas aamuvuoroon.
Olen käyttänyt tämän viikonlopun lähinnä siivoiluun ja leipomiseen.
Eilen halusin testata agarilla hyydyttämistä, sillä se voi olla joskus kinkkistä ja konstikasta saada oikein annostukseltaan. Kesäkuussa on Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-87528671049426577622016-04-06T21:26:00.000+03:002016-04-06T21:26:33.963+03:00Gluteenittomat suklaahippukeksit
Viime päivät olen intoillut vähän toisenlaisista kekseistä Ravintolapäivämietteiden merkeissä, mutta nämä suklaahippukeksit ansaitsevat nämäkin kyllä kunnon aatoksia.
Käytin itse suklaana sekä valkoista, normaalia leivontasuklaata (55%) ja sellaista oikeasti tummaa suklaata (70%) sekaisin. Toimi erinomaisesti.
Muskottipähkinä on tässä reseptissä melko oleellinen. En suosittele jättämään Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-51044222373299402672016-04-03T14:24:00.000+03:002016-10-19T20:42:09.219+03:00Gluteeniton fudge brownie
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Tämä gluteeniton brownie on vaan ihanan kosteaa, tahmeaa ja hyvää. Sen salaisuus on, ettei sitä paisteta läpikypsäksi, vaan jätetään pehmeäntahmeaksi ja annetaan sitten jälkilämmöillä itsekseen kypsytellä ja kiinteytetään lopuksi jääkaapissa leikattavaan kuntoon.
Gluteeniton fudge Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-71903918439170788642016-03-23T19:29:00.001+02:002016-10-19T20:41:05.036+03:00Blinit
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Töissä on sujunut aika kivasti. Olen päässyt viimein kärryille hommista ja nyt vähitellen alkaa tuntua siltä, että osaan vähän jotain.
Toisaalta meillä on niin paljon erilaisia tuotteita ja aivan valtavasti opeteltavaa, että sikäli en ihmettele alun pitkää haparointiani.
On ollut kiva Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-74802586339633080832016-03-20T19:36:00.003+02:002016-10-19T20:40:49.517+03:00Nokkospesto
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Hurjan hyvää. Niillä sanoilla kuvailisin tätä Helsinki Wildfoodsin reseptillä valmistettua nokkospestoa. Erinomaista ja kaiken lisäksi vielä gluteenitonta ja vegaanista!
Valmistin oman eräni käyttäen kuivattua nokkosta tuoreen asemasta. Tuoretta kun ei näin talvisaikaan mistään löydä, Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-68291884306500441622016-02-21T15:12:00.000+02:002016-10-19T20:40:28.638+03:00Gluteeniton lohivoileipäkakku
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Tyttäreni isällä oli syntymäpäivä nyt keskiviikkona ja teimme tytön kanssa yhdessä hänelle voileipäkakun. Suolaiset maistuvat makeaa paremmin, joten tämä voileipäkakku oli niin sanotusti se virallinen syntymäpäiväkakku ja makeat herkut olivat kahvituksessa sivuosassa.
Olen itsekin alkanutPaha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-30957137692036973182016-02-17T20:50:00.000+02:002016-10-19T20:40:10.513+03:005 tärkeintä asiaa, jotka opin tehokkaasta työskentelystäPaha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Työtahdin ja työskentelytapojen tehokkuus on yksi käsityöammattilaisen vaalituimmista ominaisuuksista.
Kokeneen ammattilaisen tunnistaa parhaiten siitä, että hän osaa minimoida tuotekohtaisen valmistusajan, ei tuota turhaa hävikkiä ja suunnittelee työnsä ja työpäivänsä niin, että tuotteet Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-79810404563620674702016-02-01T20:20:00.001+02:002016-10-19T20:34:46.010+03:00Vanilla ice cream
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Tänään on ollut ihan mahtavan kiva päivä.
Työpäivä vaan sujahti ohi. Kävin työkaverin kanssa syömässä ja höpöttämässä ja sitten poikkesin vielä kampaajallakin ekaa kertaa viiteentoista vuoteen.
Nyt valmistaudun iltapuulle, kun huomenna taas aikainen herätys.
Kuvissa ja Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-24655616300783322152016-01-24T14:00:00.000+02:002016-10-19T20:34:29.735+03:00Talvinen metsä-kakkuPaha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Huhhuh! Nyt uuvuttaa jo aika tavalla. Tämä viikonloppu on mennyt leipoen sitä sun tätä. Luonani on ollut kylässä kälyni esikoistytär ja teini-ikäisen kanssa leivoskellessa on mennyt aika sangen sukkelaan.
Tuli leivottua yhteensä kaksi kakkua ja lisäksi macaronleivoksia. Sen päälle Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-49044133607585210012016-01-16T15:32:00.002+02:002016-10-19T20:33:58.389+03:00Työpäivät konditoriassa
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Olen ollut nyt tuolla uudessa työpaikassani reilun puolitoista kuukautta ja nyt alkaa vasta vähän olla sellainen olo, että alan päästä jyvälle asioista pikkuhiljaa.
On omanlaisensa haaste mennä töihin uuteen paikkaan ja opetella työkavereiden nimet, työtehtävät ja talon tavat työskennellä.
Ei Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-64557580669957411712015-12-24T10:34:00.000+02:002015-12-24T10:34:49.163+02:00Gluten-free GingerbreadJoulu on nyt! Oma joulufiilikseni on ollut hieman hukassa, mutta nyt se alkaa pikkuhiljaa löytyä. Jotenkin ei vaan tunnu kovin jouluisalta, kun maa on ihan paljas ja lämpötilat plussan puolella. Uudet työkuviotkin vievät suuren osan huomiostani, kun on niin paljon uutta opeteltavaa ja muistettavaa.
Töissä on alkanut sujua aika kivasti. Olen siellä edelleenkin ihan hukassa eri käytäntöjen ja Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-81342346296239695472015-12-12T18:41:00.001+02:002016-10-19T20:33:40.736+03:00Vinkki tasaisemman kakkupohjan paistoon
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Olen leipomassa parhaillaan sokerikakkupohjaa ja kakkumassaa tehdessä iski äkkiä oivallus, että voisin jakaa kanssanne pienen vinkin tasaisempien kakkupohjien valmistukseen.
Monestihan kakkupohjilla on taipumusta kohota enemmän juuri siitä keskeltä niin, että lopputuloksena on kumpumaisiaPaha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-84122476809401963352015-12-01T12:11:00.001+02:002016-10-19T20:33:24.978+03:00How To: A Paper Piping Bag
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Piparienkoristeluaika on kohta käsillä!
Kaupasta saa nykyään aika vapaasti kertakäyttöisiä pursotinpusseja (neuvoja niiden käyttöön täällä), mutta ne ovat usein aika suuria ja pipareiden koristeluun vaadittuun tarkkuustyöhön monesti vähän kömpelöitäkin.
Kun itse pikeeraan keksejä, käytän Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-81145963759684561682015-11-29T23:05:00.000+02:002015-11-29T23:05:33.072+02:00A Blues Brothers Cake
Olen takuulla moneen kertaan puhunut siitä, että saan perheeltäni yleensä toinen toistaan mielenkiintoisempia kakkuprojekteja. He haluavat joka kerta jotain uutta ja erilaista, mihin suostun iloiten, sillä sillä tavoin saan harjoiteltua eri tekniikoita ja en itsekään tylsisty.
Tein siskolleni alkuviikosta Kingdom Hearts-peliä sivuavan nelikulmaisen synttärikakun (kakussa oli musta massapintaPaha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-56038510723777450652015-11-23T00:14:00.001+02:002016-10-19T20:32:21.378+03:0016 vinkkiä parempien täytekakkujen tekoon
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Nyt ei ehkä ole se perinteisin täytekakkuaika vuodesta kenellekään, mutta olen viikon sisällä pyöräyttämässä kaksi täytekakkua kasaan perhettäni varten, joten aihe on minulla tuoreena mielessä.
Näistä kakkupohdinnoista innostuneena päätin kasata listan vinkkejä täytekakkujen tekoon.
Nämä Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-52053891733022792192015-11-21T21:39:00.000+02:002016-10-19T20:32:03.953+03:00Seed crisp bread
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Olen ihastunut siemennäkkäriin kyllä toden teolla. Nykyään kaupasta saa valmista siemen+jauhosekoitusta näkkärin tekoon, mutta tykkään sekoitella näkkärimiksit ihan itse.
Nappasin ainesuhteita ja inspiraatiota Tuoppi&Sapuska-blogista, vaikka muunsinkin heidän reseptiään jonkun verran Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-57878989334507311342015-11-08T13:44:00.000+02:002016-10-19T20:29:26.274+03:00The two-ingredient no-churn ice cream
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Tämä jäätelöresepti löi minut kyllä ihan ällikällä. Että hyvää jätskiä voi saada aikaan kahdella aineksella ja ilman jäätelökonettakin!
Kiitos reseptivinkistä kuuluu ystävälleni (linkki hänen sivuilleen), joka on paitsi hurjan taitava ruoanlaittaja, myös ihan uskomattoman lahjakas Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-42681297329410531602015-11-06T20:14:00.000+02:002016-10-19T20:29:43.869+03:00Gluten-free Eclairs
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Gluteenittomat tuulihatut ovat kiehtoneet minua jo pidemmän aikaa. Ystäväni kävi kylässä ja sain siitä kimmokkeen uskaltaa viimeinkin kokeilla.
Reseptinä toimi tämä Leivontagiaa-blogin gluteeniton italialainen tuulihattukakku, josta nappasin ainesuhteet.
Reseptissä käytetään kaupan Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-68108746904289032512015-10-29T20:09:00.001+02:002015-10-29T20:09:05.725+02:00Halloween werewolf cookie and a template
Hurrrjaa Halloweenia!
Pikeerausfiilis jatkui ja tehtailin suurehkon ihmissusikeksin juhlistamaan Halloweenia. Tuli sangen mainio. Ja hurja.
Liitän oheen tulostettavan sabluunan, jonka avulla voitte halutessanne itsekin pikeerata ihmissusia. Leipokaa ensin keksit vaikka tällä murokeksien reseptillä (tai tällä, jos tahdotte keksinne gluteenittomina) ja sitten printatkaa sabluuna. Kannattaa Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-875762558815954942015-10-26T09:16:00.001+02:002015-10-26T09:16:28.799+02:00Cookie inspirationPikeerausinto iskee aina aika ajoin. Silloin täytyy kaulita murotaikinaa ja alkaa säätää sävyjä kohdalleen, sillä pikeerausinto laantuu vasta tehdessä.
Tällä kertaa luonnostelin A5-kokoisen suunnitelman, jota lähdin toteuttamaan keksimuotoon. Käytin erästä Muchan kuvaa lähdemateriaalina. Minua viehätti siinä erityisesti värisävyjen vähyys ja niiden voimakkuus.
Pikeeraustaitoni on taas sangen Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-43047757386048584702015-10-12T12:57:00.000+03:002016-10-19T20:28:14.801+03:00Gluten-free Hamburger Buns
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Kokkasimme männäpäivänä hampurilaisia. Nam!
Muita varten leivottiin (muut leipoivat) tavallisia sämpylöitä ja minä tein itselleni sitten gluteenittomia.
Ajatus gluteenittomien sämpylöiden teolta tuntui ensin aika hurjalta ja vähän pelottavalta, mutta hyvin se meni.
Reseptiikkaan nappasin Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-49324528082935080122015-10-07T08:02:00.003+03:002016-10-19T20:27:55.047+03:00Gluten-free Soft Sandwich Bread
Paha Kakku-blogi on muuttanut!
Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi
Olen viimeiset kolmisen viikkoa nyt leiponut itse kaiken syömäni tuoreen leivän, sillä valmis gluteeniton leipä on kallista kuin mikä!
Kuten aiemmin kerroinkin, päätin ottaa selvää vatsaoireideni aiheuttajista ja nyt syön rajattua ruokavaliota vielä toiset kaksi viikkoa, jotta vatsani Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7061314256936997410.post-91996604669637106772015-10-05T00:03:00.000+03:002015-10-05T00:03:12.949+03:00Awesome Gluten-free Sweet Potato Doughnuts
Lupasin jakaa reseptin näille gluteenittomille bataattidonitseille, mikäli onnistuisin niiden kanssa. Ja voi kuulkaa, onnistuin niin hyvin, että ensimmäistä maistellessa teki mieli tanssia voitonpolkkaa!
Kuten viimevuotisilla kurpitsadonitseillakin, myös näillä oli pohjana Bravetart-blogin ihanat bataattidonitsit. Paha vain, että ne ovat täynnä pelkkää vehnää. Mietin sitä reseptiä Paha Kakkuhttp://www.blogger.com/profile/12276906740176225371noreply@blogger.com