Kirjoittajasta / AboutPaha Kakku-blogi on muuttanut!

Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi


pikeerin spritsaaminen on tuimaa hommaa


Paha Kakku on kokoelma erilaisia erityisruokavalioleivonnaisreseptejä, leivontavinkkejä ja elintarvikealaan liittyviä pohdintoja höystettynä "ihan tavallisillakin"  ohjeilla.
Paha Kakku on leivontablogi, jonka tavoitteena on tarjota maistuvia reseptejä eri erityisruokavalioita noudattaville ja heille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan jotain uutta.

Blogi alkoi leipuri-kondiittoriopiskelijan väylänä tallentaa muistiin oma oppiminen ja ammatillinen kehitys. Valmistumisen jälkeen blogi on jatkanut eloaan ja toimii nyt paitsi reseptiarkistona, myös kanavana, jonka kautta jakaa omaa osaamista ja mahdollisesti auttaa toisia siinä samalla.

Paha Kakun takana puuhaa espoolainen leipuri-kondiittori, jonka tavoitteena on erikoistua erityisruokavalioleivontaan. Elintarvikealalle päätyminen oli osin sattumaa, osin ystävien kannustusta ja hieman harkittua päätöstä.
Valinta on ollut oikea, sillä ala on ehdottomasti juuri passeli. Jopa aikaiset aamuherätykset ovat mielenkiintoisia, kun saa olla liikkeellä silloin, kun melkolailla koko muu Suomi vielä nukkuu.

Löydät Paha Kakun myös Facebookista, Instagramista ja Pinterestistä!

. . .

Paha Kakku is a collection of different kinds od special diet recipes, baking tips and food industry-related ponderings spiced with some "regular" recipes as well.
Paha Kakku is a baking blog with an intention on providing you with tasty recipes whether you follow a special diet yourself or are just curious to try out something new.

The blog began as a way to record the learning process of a pastry student. After graduation the blog has kept on and now acts as a kind of recipe archive, but also as a channel through which it's possible to share expertise and perhaps even help others along the way.

Behind the scenes you can find a baker-confectioner from Espoo, Finland with the intention on specializing professionally in special diet baking.
Ending up as a baker-confectioner was part coincidence, part carefully considered decicion and included lots of prompts from dear friends. The choice has been right and even the early mornings are quite fun. It's really interesting to be out and about during when practically the rest of whole Finland is still fast asleep.

You can also follow Paha Kakku on Facebook, Instagram and Pinterest!

. . .

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin juuri blogisi ja totesin sen olevan minun makuuni! Ihanaa, että reseptit ovat painoyksikköinä ja asioille on (testattu ja) kerrottu perusteita. Tekstikin on erittäin miellyttävää lukea, joten tulen taatusti vierailemaan sivuillasi, kun leivontakuume iskee!

Paha Kakku kirjoitti...

@anon Moi! Kiva kuulla, että blogini tuntuu sinusta kiinnostavalta. On aina paras kehu, jos joku muukin kokee tänne laittamani reseptit ja vinkit toimiviksi ja hyödyllisiksi. :)

Onerva L. kirjoitti...

Moi!

Kiitos selkeistä ja havainnollisista resepteistä. Onko sinulla yritystä/y-tunnusta, että halutessaan voisi tilata tuotteitasi (pk-seudulla) ja hakea esim. kotoasi?

T: Onerva

Paha Kakku kirjoitti...

@ Onerva L. Heis! Hienoa, että reseptit osuvat kohdalleen. Minulla ei tällä hetkellä ole yritystä tai y-tunnusta myyntiä varten, eikä myöskään valmistustiloja. Valitettavasti tuotteitani ei siis voi tilata. Ihanaa kuitenkin, että kysyit!

Nordic Chic kirjoitti...

Harmi.. Olen huomannut, että olet valmistanut tuttavillesi ja heidän juhliinsa, joten pohdin yritysmahdollisuutta. Laita meiliä, jos mieli muuttuu :)

Heidi kirjoitti...

Moikka!

Juuri löysin blogin, enkä käsitä, kuinka olen tähän asti onnistunut olemaan törmäämättä tähän! Itse kokiksi kouluttautuneena, tosin nykyään jo muissa hommissa olevana, ja aina niin intohimoisena kotileipurina ilahduin suuresti siitä hurjasta ammattitaidosta, joka tuntuu huokuvan töistäsi! Erittäin taidokkaita kondiittoreja ja leipureitahan on vaikka kuinka, mutta se, että saa blogissa seurata työtä ja omaa silmääni suuresti miellyttävää tarkkaa käsialaa, on aivan mahtavaa! Mielenkiinnolla jään sauraamaan!:)

Paha Kakku kirjoitti...

@ Heidi Wau! Kiitos ystävällisistä sanoistasi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen yrittänyt opiskella lusikkaleipien tekemistä. Missään löytämässäni reseptissä ei kerrota, minkälaisia vehnäjauhoja tulisi käyttää. Kunnes löysin reseptisi! Jauhojen valinta on ratkaiseva onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Olit muutenkin neuvonut tarkasti, mihin kaikkiin "sudenkuoppiin" voi näiden herkullisten pikkuleipien leivonnassa langeta. Kiitos!
Joululeipuri

Paha Kakku kirjoitti...

@Joululeipuri: Kiitos kommentista! Toivottavasti lusikkaleipäsi onnistuvat hienosti. :)