pikeerin spritsaaminen on tuimaa hommaa |
Paha Kakku on kokoelma erilaisia erityisruokavalioleivonnaisreseptejä, leivontavinkkejä ja elintarvikealaan liittyviä pohdintoja höystettynä "ihan tavallisillakin" ohjeilla.
Paha Kakku on leivontablogi, jonka tavoitteena on tarjota maistuvia reseptejä eri erityisruokavalioita noudattaville ja heille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan jotain uutta.
Blogi alkoi leipuri-kondiittoriopiskelijan väylänä tallentaa muistiin oma oppiminen ja ammatillinen kehitys. Valmistumisen jälkeen blogi on jatkanut eloaan ja toimii nyt paitsi reseptiarkistona, myös kanavana, jonka kautta jakaa omaa osaamista ja mahdollisesti auttaa toisia siinä samalla.
Paha Kakun takana puuhaa espoolainen leipuri-kondiittori, jonka tavoitteena on erikoistua erityisruokavalioleivontaan. Elintarvikealalle päätyminen oli osin sattumaa, osin ystävien kannustusta ja hieman harkittua päätöstä.
Valinta on ollut oikea, sillä ala on ehdottomasti juuri passeli. Jopa aikaiset aamuherätykset ovat mielenkiintoisia, kun saa olla liikkeellä silloin, kun melkolailla koko muu Suomi vielä nukkuu.
. . .
Paha Kakku is a collection of different kinds od special diet recipes, baking tips and food industry-related ponderings spiced with some "regular" recipes as well.
Paha Kakku is a baking blog with an intention on providing you with tasty recipes whether you follow a special diet yourself or are just curious to try out something new.
The blog began as a way to record the learning process of a pastry student. After graduation the blog has kept on and now acts as a kind of recipe archive, but also as a channel through which it's possible to share expertise and perhaps even help others along the way.
Behind the scenes you can find a baker-confectioner from Espoo, Finland with the intention on specializing professionally in special diet baking.
Ending up as a baker-confectioner was part coincidence, part carefully considered decicion and included lots of prompts from dear friends. The choice has been right and even the early mornings are quite fun. It's really interesting to be out and about during when practically the rest of whole Finland is still fast asleep.
. . .