. . .
Tarkoituksenani on kasata tähän linkkejä sekä omiin vinkkeihini että muiden kirjoittamiin ohjeistuksiin. Pyörää kun ei aina kannata keksiä uudestaan.
Työvälineistä:
- Keittiövaa'an käytön puolesta
- Kakkurenkaat
- Tartelettivuoat
- Lyhyesti kaulimista
- Paperinen pursotuspussi / A paper piping bag
- Pursotusmalleja
- Kakkuvuoista lyhyesti
- Maalausvälineet
Tekniikoista:
- Kuinka käyttää ja täyttää pursotinpussia
- Vinkkejä aloittelevalle leipurille
- Kuinka päällystää kakku sokerimassalla
- Kuinka painella siisti digestivepohja
- Kuinka esivalmistella kakkuvuoka
- Murusulkukerros
- Keksin kuorrutus pikeerillä
- Kuinka tehdä kauniit tähtitortut
- Vinkki tasaisemman kakkupohjan paistoon
Aineksista:
- Suklaan temperoinnista
- Pektiinistä
- Curdin keitto
- Elintarvikevärien vertailua, osa 1.
- Sokerikakkumassan määrän arviointi vuokaa varten
- Vinkkejä gluteenittomien tuotteiden hankintaan (08/2015)
Vinkkejä leiväntekoon-sarja:
Juhlavinkkejä:
- Kuinka paljon tarjottavaa juhliin
- Pannukahvin keitto ja pressokannun käyttö
- 16 vinkkiä parempien täytekakkujen tekoon