23.3.2016

Blinit


Paha Kakku-blogi on muuttanut!

Blogin uusi koti sijaitsee osoitteessa www.pahakakkubakery.fi

Töissä on sujunut aika kivasti. Olen päässyt viimein kärryille hommista ja nyt vähitellen alkaa tuntua siltä, että osaan vähän jotain.
Toisaalta meillä on niin paljon erilaisia tuotteita ja aivan valtavasti opeteltavaa, että sikäli en ihmettele alun pitkää haparointiani.

On ollut kiva huomata, että nopeuteni on kasvanut, tehokkuuteni on lisääntynyt ja ei tunnu enää niin epävarmalta. Kyllä se tästä siis.
Jokaisessa uudessa työpaikassa varmasti alussa tuntuu siltä, että ei ikinä voi oppia kaikkia niitä miljoonaa uutta tehtävää ja muistaa kaikkia kommervenkkeja ja oma työpaikkani ei ole mitenkään poikkeus tässä.
Käytän muistikirjaa, jonne kirjoittelen kaikkia valmistusprosesseja.  En reseptejä, mutta menetelmiä kyllä. Mitä tehdään ja missäkin järjestyksessä. Mikä laitetaan jääkaappiin, mikä pakkaseen ja sitä rataa. Muuten en varmasti muistaisi kaikkea.
Nämä blinit tekaisin jo pari viikkoa sitten oikeastaan, mutta aika kuluu töiden parissa niin nopeasti, etten ole ennättänyt aiemmin kirjoittaa näiden valmistuksesta. 
Täystattarisia ja ah-niin-herkullisia!

Blinien kaveriksi valikoitui lohta ja mätiä, sekä tuoretta avokadoa, smetanaa ja sipulisilppua. Aivan mielettömän hyvää!

Kasvisversioon ottaisin kaveriksi suolakurkkua ja sienisalaattia vihreiden vihannesten kera. Sipulisilppua tietenkään unohtamatta.
Blinit ovat kuitenkin siitä ihania, että kunhan täytteet ovat makoisia, ne voivat olla melkein mitä vain.

Blinit on valmistettu Myllyn Paras-reseptillä. Tässä linkki ohjeeseen!
. . .

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mitä herkkuja olit loihtinut! Vesi tulee kielelleni :)
Hyvää pääsiäsitä!
t. Nelliina

Paha Kakku kirjoitti...

@Nelliina: Kiitos! Nämä blinit olivat kyllä mainioita. :)
Hyvää pääsiäistä myös sinulle!