Maustetut suklaaganachet ovat yksi suosikeistani. Tykkään käyttää sitä kosteussulkuna enemmän kuin voikreemiä, mutta se johtuu siitä, että pidän ganachen mausta enempi.
Tämä ganache on kivan sitruunainen, mutta ei kuitenkaan kirpeän hapan (valkosuklaa pitää huolen siitä).
Käytin tätä ganachea kosteussuluksi aiemmin näyttämääni ristiäiskakkuun. Sen maku sopi kauniisti kakun välissä olleen mustikan kanssa.
Sitruunavalkosuklaaganache
- 390g valkosuklaata
- 30g voita
- 100g kermaa
- 75g sitruunamehua
Mittaa kaikki ainekset mikronkestävään kulhoon.
Sulata lyhyissä pyrähdyksissä välissä huolellisesti sekoittaen, kunnes tasaista ja kauttaaltaan sulaa.
Anna seistä seuraavaan päivään makujen tasaamiseksi.
. . .