5.10.2014

Yllätyslahja ystävältäJoku on saattanut jo huomatakin, että vaihdoin otsaketta tuossa männäviikolla. Päässäni on kynää vältellen pyörinyt Paha Kakku jo parin vuoden ajan, mutta viimeinkin sain pyydystettyä sen pirulaisen paperille. Eihän sitä mahtanut muuta kuin hyödyntää tämä kakkujen kelmi uuden otsakekuvan muodossa.

Tarina jatkuu niin, että esittelin kuvaa älyttömän taitavalle ystävälleni (joka sivumennen sanoen on Patalaiska Kaskelotti-blogin takana ja jonka upeita käsinvalmistettuja koruja pääsee näkemään mm. facebookissa) ja hän myhästeli hetken ja kertoi palaavansa asiaan myöhemmin tarkemmin. Vähänpä tiesin, mitä odotettavissa olisi.
Tänään ystäväni kävi kylässä rääppimässä tupareiden jämiä ja antoi lahjaksi palan täydellisyyttä: Paha Kakku-patalappu! Lienee turha sanoakaan, että menin onnesta ihan papanoiksi tuon hienouden edessä.
Patalappu on neulottu hahtuvalangasta ja sitten huovutettu käsin.
Ystäväni on ihana, ei siitä pääse mihinkään.
Meillä on tämän samaisen ystäväni kanssa eräänlainen täydellisten lahjojen perinne, jossa koitamme molemmat antaa toisillemme vain jotain kivaa ja hyödyllistä, josta tietää toisen ilahtuvan varmasti. Hänelle leivoin aikanaan Deadpool-kakun ja maalasin oman keksin.

Nyt maltan tuskin odottaa pääseväni tositoimiin uuden lappuseni kanssa. <3

. . .


Ei kommentteja: